to gode nyheter

Det er igjen lenge siden sist, og mye har skjedd siden da! En ting er at vi har funnet oss leilighet. Vi fikk den vel helt i slutten av november, og flyttet inn tidlig i desember. Det er egentlig en liten leilighet i forhold til hva vi så for oss, men vi er likevel veldig fornøyde med den - det vil si etter at vi pusset den opp! I tillegg bor vi nær sentrum, og det er ikke lange stykket til hverken min eller min samboer (det er så gøy å kunne si det) sin familie.

Den neste nyheten jeg har å komme med er nok den største og beste. Min samboer (!) og jeg venter ei lita jente til sommeren! Vi var på ultralyd i går og fikk se at alt står bra til med den lille prinsessa vår <3 Vi gleder oss utrolig mye til å bli foreldre, og håper at tiden går veldig fort slik at sommeren plutselig er her! Vi har termin midt på sommeren, 12. juli for å være nøyaktig. Derfor blir det ikke noe ferietur på oss, men heller feriekos med den lille <3 Vi reiser en liten uke til Lanzarote om en måned da, slik at vi får i oss litt varme om vi ikke får en skikkelig sommer her hjemme. Sommeren blir bra i år uansett, uavhengig av været.. La tiden gå fort!

Her er et bilde fra stue/kjøkken i leiligheten. På bildet er vi ikke helt ferdige, mangler lister og fliser til kjøkkenet blant annet. Men alt er nytt utenom gulvet! Tapet, strier, døren og kjøkkenet er nytt.

Her er den lille jenta vår <3

Vi har allerede både fått og kjøpt klær og bamser til prinsessa! <3

4 kommentarer

Togen=)

09.02.2013 kl.12:19

Gratulere så mye te dok begge!:) masse gla i dok=) <3

Caroline

10.02.2013 kl.00:43

Tusen takk! Me e gla i deg og togi :-)

Kristin

10.02.2013 kl.19:56

wii ! Blir det mye oppdateringa framøve då? :D

Caroline

10.02.2013 kl.20:33

Heheh tvile! I så fall på en nye blogg :-)

Skriv en ny kommentar

hits